TV Oudegein maakt gebruik van cookies. Meer informatie in de privacyverklaring Sluit deze melding

Zonnig nieuws van onze sponsor

Met veel plezier ben ik al jaren sponsor van de tennisclub. Wat is het heerlijk om voor vele van jullie een mooie reis te mogen verzorgen. Bedankt voor het vertrouwen en de gezelligheid!

Tegenwoordig krijgt iedereen te maken met annuleringen, omboekingen, onrust op luchthavens, vluchtaanpassingen, koffers die kwijtraken, vertragingen, etc. Je hebt er niet om gevraagd en ineens is het allemaal niet meer zo eenvoudig, want waar kun je terecht?Weet dat dit makkelijker kan zonder dat het de reis duurder maakt! En je krijgt er ook nog eens kwaliteit, service, ervaring en een deskundig advies erbij.Schakel mij in als jouw persoonlijk reisagent en ik regel samen met jou je reis. Juist wanneer het allemaal onverwacht anders loopt, sta ik voor je klaar.

En weet je ook dat ik naast TUI nog vele andere mooie reizen op maat kan boeken?Bel mij eens en ervaar het gemak van een persoonlijk ReisadviseurJ

Zonnige groetjes Marion

Het grootste compliment dat je mij kunt geven is mij aan te bevelen bij je vrienden en bekenden!

Zelf zoeken maar met de vertrouwde service en afhandeling door mij.

Marion van BarenPersoonlijk Reisadviseur

image002.jpg

image004.jpg

 

 

TUI at Home

Kortegolf 3 | NL-3404 EM IJsselsteinTel: 06-22815432

marion.van.baren@tui.nlwww.tuiathome.nl/marion-vanbaren

DutchEnglishPolish