TV Oudegein maakt gebruik van cookies. Meer informatie in de privacyverklaring Sluit deze melding
Tennisplezier

Tennisles is vaak een eerste stap naar veel tennisplezier. Je kunt je hier inschrijven voor tennislessen.

Introductie aanbieding

Jaarlijks starten in maart en oktober de tennislessen voor leden.

Overweeg je lid te worden of wil je eens tennis uitproberen maak dan gebruik van de kennismakingsaanbieding:

  • Jeugd aanbieding van 6 tot 18 jaar € 40,00
  • Volwassenen aanbieding € 60,00

Dit zijn 6 lessen gedurende twee a drie maanden. Je bent dan wel verplicht om ook een introductie lidmaatschap te nemen (3 maanden, 40 euro: Ledenadmin@oudgein.nl).

Om gebruik te kunnen maken van deze KENNISMAKINGS aanbieding dien je tevens te beschikken over een sleutel (€ 23 borg) en tijdelijk pasje (€75 borg).

Inschrijving voor de lessen gaat via een mailtje aan Remco Schoolderman van 2ACE (zie hieronder).

Tennisschool 2 Ace

Wie zijn wij?
Graag willen wij ons even voorstellen, want als je lid bent van de tennisvereniging zullen wij elkaar vast wel eens tegenkomen.
Tennisschool 2 ACE is een jonge en dynamische onderneming en is opgericht in november 2004 door Rowdy Kaltofen en Remco Schoolderman. Samen hebben wij meer dan 20 jaar ervaring met het geven van tennisles op verschillende niveaus. Sinds april 2005 verzorgen wij de tennislessen op TV Oudegein voor zowel de junioren als de senioren die lid zijn van de vereniging. Vanaf de start van Tennisschool 2 ACE hebben wij inmiddels een mooie groei doorgemaakt en op dit moment mogen wij de tennislessen verzorgen bij een zevental verenigingen in de regio Utrecht.

Tennisschool 2 ACE is naast het lesgeven op de verenigingen jaarlijks actief met het organiseren van bal & slagvaardigheids dagen voor de jeugd, schooltennis, competitie begeleiding, coachen van selectiespelers en sportstimuleringsprojecten van gemeenten. Wij zijn altijd nauw betrokken bij het werven van nieuwe leden voor de verenigingen. Ook zijn wij buiten het lesgeven op de verenigingen actief in het organiseren van tennisevents voor bedrijven. Hierbij kun je denken aan een recreatiedagje of een personeelsdagje, die wij invullen met een lunch, tennisclinic, diner en borrel. Vanaf de start van Tennisschool 2 ACE hebben wij een aantal uitgangspunten waar wij ons nog steeds aan vasthouden en waarvan wij denken dat het belangrijk is om mensen naar een hoger tennisniveau te krijgen.

Contacteer 2 Ace

Voor meer informatie kan er contact opgenomen worden met Remco.

DutchEnglishPolish