TV Oudegein maakt gebruik van cookies. Meer informatie in de privacyverklaring Sluit deze melding
Sponsors

Er zijn verschillende mogelijkheden om onze club te ondersteunen en hierdoor veel exposure te krijgen bij onze leden. Het heeft aantoonbaar zijn effect!

Onze sponsors, onze partners

Onderstaande relaties vinden onze tennisvereniging leuk en vinden waarschijnlijk tennis een sport die bij hun bedrijf en visie past. Zij ondersteunen de doelstellingen van de club. De besteding van de sponsorinkomsten is transparant. Sponsorinkomsten worden aangewend ter bekostiging van parkonderhoud en het clubhuis, competities en toernooien, jeugdtennis en overige activiteiten. Wij zijn dankbaar met zo’n groot aantal sponsors.

Ook sponsor worden?

Sinds 2015 is er een nieuw sponsorconcept ontwikkeld. De basis van dit concept is dat iedere ondernemer TVO sponsor kan worden voor een standaard bedrag. Hiervoor ontvangt u als TVO partner plaatsing van een bedrijfsbord/logo in kleur op de sponsormuur naast de entree van het tennispark. Ook een sponsorbord in zwart-witte opdruk wordt geplaatst direct bij de ingang in het clubhuis. Een banner op de druk bezochte website van TVO en een uitnodiging voor een speciale activiteit voor de sponsors is een onderdeel van het basispakket.

Vanaf 2016 is het mogelijk om het basissponsorpakket uit te breiden met het TVO Windvanger-pakket. De windvangers zijn zwart met opdruk van witte letters/logo’s. In ontwikkeling is het TVO reclamebord-pakket. Dit is (nog) afhankelijk van de toekomstige investeringen van de tennisclub. Verschillende mogelijkheden of combinaties zijn dus mogelijk.