TV Oudegein maakt gebruik van cookies. Meer informatie in de privacyverklaring Sluit deze melding
Lid worden

Voor het aanmelden, afmelden en muteren van uw gegevens en andere vragen betreffende het lidmaatschap kunt u terecht bij de ledensecretaris.

Aanmelden

Leuk dat je lid wilt worden van onze vereniging en hopelijk tot ziens als je wilt opzeggen. Op deze pagina vindt je alle nodige informatie.

Je kunt kiezen uit de volgende aanbiedingen of lidmaatschapsvormen

Jeugd

 • INTRODUCTIE aanbieding 3 maanden (van 6 tot 18 jaar) lidmaatschap € 25,00
 • INTRODUCTIE aanbieding van 6 tot 18 jaar  6 lessen € 40,00
 • MINI lidmaatschap van 6 tot en met 9 jaar € 80,00
 • JUNIOR lidmaatschap van 10 tot en met 16 jaar € 139,00

Studenten

 • STUDENT lidmaatschap (Dagopleiding t/m 26 jaar) € 149,00

Senioren

 • INTRODUCTIE aanbieding 3 maanden lidmaatschap € 40,00
 • INTRODUCTIE aanbieding 6 lessen € 60,00
 • ONDERSTEUNEND lidmaatschap € 40,00
 • WINTER lidmaatschap € 99,00
 • DAG lidmaatschap € 149,00
 • ALGEMEEN lidmaatschap € 198,00

Gezinsabonnement

Het maximum contributiebedrag voor één gezin (wonend op één adres) bedraagt € 593,75

Toelichting op de lidmaatschapsvormen

Voorwaarden
Alle lidmaatschappen zijn altijd voor een volledig verenigingsjaar (01-11-2020 t/m 31-10-2021).

Deze contributie word in twee termijnen (november en februari) van uw rekening afgeschreven via automatische incasso (uitgezonderd Winterleden) tussentijds opzeggen kan, maar er volgt geen restitutie. Het contributiebedrag wordt jaarlijks aangepast aan het indexcijfer voor de gezinsconsumptie.

Student lidmaatschap
Om voor dit lidmaatschap voor studenten met een dagopleiding t/m 26 jaar in aanmerking te komen hebben wij elk jaar een kopie nodig van een collegekaart of inschrijvingsbewijs van de school of universiteit waaraan je studeert.
Deze dient vóór 1 Oktober te worden opgestuurd naar het Ledensecretariaat.

Winter lidmaatschap
Dit lidmaatschap loopt van 1 november tot 1 april. Deelname aan door TVO georganiseerde winteractiviteiten is mogelijk.

Daglidmaatschap
Hiermee kan je van maandag tot en met vrijdag tot 17:00 uur afgehangen op alle banen. Op feestdagen mag niet worden gespeeld.

Deelname is niet mogelijk aan door de club georganiseerde toernooien en competities die in de avonduren of in het weekend vallen.


Introductie aanbiedingen

Inschrijven lessen
Er kan worden ingeschreven voor een introductie aanbieding van 6 lessen. Met de kennismakingsaanbiedingen voor de jeugd en senioren (zie lidmaatschapsvormen hierboven) kan je starten met 6 lessen gedurende twee a drie maanden. Inschrijven doe je via een mail aan Remco Schoolderman van de tennisschool 2ACE.

Inschrijven Introductie lidmaatschap van 3 maanden
Inschrijven doe je via een mail aan Dominique: Ledenadmin@oudegein.nl.

Om gebruik te kunnen maken van de introductie aanbieding(en) geldt als voorwaarde dat je geen lid bent van een andere tennisvereniging.

Borg sleutel toegangshek en tijdelijke pas
Om aan de proeflessen mee te kunnen doen heb je een sleutel van het toegangshek nodig (€ 23 borg) en een tijdelijk pasje (€75 borg). Deze zijn te verkrijgen bij de ledenadministratie, ledenadmin@oudegein.nl.  Voor alle lidmaatschappen kan één toegangssleutel van het tennispark worden afgenomen.

Als borg wordt € 23,00 in rekening gebracht. Na beëindiging van het lidmaatschap dient de sleutel weer te worden ingeleverd en zal de borg geretourneerd worden. Meerdere sleutels afnemen is toegestaan (à € 23,00 borg).

Inschrijfgeld

Voor alle lidmaatschappen, m.u.v. van een ONDERSTEUNEND lidmaatschap of een lid met de Nieuwegein stadspas, geldt een inschrijfgeld van € 15,00 per inschrijving.

Als het inschrijfgeld is betaald, dan wordt de inschrijving in behandeling genomen. U kunt het inschrijfgeld overmaken op rekeningnummer NL23 INGB 0006990202 t.n.v. Tennisvereniging Oudegein.

Het lidmaatschap loopt van 1 november tot en met 31 oktober, en loopt altijd voor de duur van een jaar. Opzeggingen altijd schriftelijk of per e-mail voor 1 oktober doorgeven.

Nieuwegein stadspas (gratis of met flinke korting tennissen)

Met deze stadspas kun je  gratis of met een flinke korting lid worden van 1 sportvereniging. Hieronder zie je welke korting je krijgt en wat dan de TVO contributie is voor het seizoen 2020/2021. Je hoeft ook het inschrijfgeld van € 15 niet te betalen. Ook voor de trainingen van onze Tennisschool 2ACE gelden forse kortingen indien je over de Stadspas beschikt.

Jeugd

 • MINI lidmaatschap (6 t/m 9 jaar), gratis
 • JUNIOR lidmaatschap (10 t/m 16 jaar), gratis

Student

 • Lidmaatschap (dagopleiding t/m 26 jaar) € 20,00

Senior

 • algemeen lidmaatschap € 60,00

Daglid

 • € 20,00

Wijzigingen in de toekomst voorbehouden.

De Nieuwegein Stadspas is bestemd voor Nieuwegeinse huishoudens met een inkomen dat niet hoger is dan 125% van de toepasselijke bijstandsnorm. Er vindt tevens een vermogenstoets plaats. Eigen woning is uitgezonderd. De beoordeling of je in aanmerking komt voor de Nieuwegein Stadspas wordt uitgevoerd door Werk en Inkomen Lekstroom (WIL). Voor meer informatie ga naar www.nieuwegeinstadspas.nl

Het is ook mogelijk het formulier hier te downloaden en naar de ledenadministratie met pasfoto op te sturen.

Heb je nog vragen?
Indien je nog vragen hebt over het lidmaatschap mail dan naar Dominique de Wildt via ledenadmin@oudegein.nl.


  Aanmelden

  Soort lidmaatschap*
  Geslacht*
  ManVrouw

  Geboortedatum*

  Wil je een sleutel ontvangen?

  JaNee

  Voeg een recente pasfoto toe voor op je ledenpas (tenminste 300 x 400 pixels)

  Betalingsgegevens

  De rekeninghouder verklaart er mee akkoord te gaan dat er tweemaal per jaar een automatische incasso van de jaarcontributie plaatsvindt voor bovengenoemde (uitgezonderd voor Winterleden) Opzeggingen altijd schriftelijk of per e-mail voor 1 oktober doorgeven.


  De gegevens zoals vermeld op dit aanmeldingsformulier worden opgenomen in het ledenbestand van de vereniging in verband met alle reguliere verenigingsactiviteiten. De gegevens worden tevens doorgegeven aan de KNLTB in verband met de aanmelding voor het lidmaatschap.

  Opzeggen lidmaatschap

  Tussentijds opzeggen van het lidmaatschap is mogelijk, er wordt echter geen restitutie van de contributie verleend. U krijgt ten alle tijden een bevestiging als bewijs van uitschrijving. Beëindiging van het lidmaatschap moet vóór 1 oktober schriftelijk of via email ontvangen zijn bij het ledensecretariaat. U krijgt altijd een bevestiging als bewijs van uitschrijving. De KNLTB-ledenpas en de toegangssleutel van het tennispark dient u vanaf 1 november, na het opzeggen, in te leveren bij het ledensecretariaat.


   Opzeggen

   DutchEnglishPolish