TV Oudegein maakt gebruik van cookies. Meer informatie in de privacyverklaring Sluit deze melding
 • Welkom bij Tennis Vereniging Oudegein
 • Groenste tennispark van Nederland
 • Beste tennisbanen van Nieuwegein
 • In het centrum van Nieuwegein

Aanmelden

Leuk dat je lid wilt worden van onze vereniging en hopelijk tot ziens als je wilt opzeggen. Op deze pagina vindt je alle nodige informatie. Het lidmaatschap loopt van 1 november tot en met 31 oktober, en loopt altijd voor de duur van een jaar. Het lidmaatschap geldt voor alle 6 de tennisbanen en de 2 padelbanen. Op sommige tijden worden de padelbanen bij voorkeur verhuurd aan externen. Nieuwe leden krijgen begeleiding van Dominique en de trainers om tennis te leren en om maatjes te vinden. Er bestaat ook een whatsapp beginnersgroep, iedere week tossen voor beginners, laddercompetitie en beginnersdagen.

Je kunt kiezen uit de volgende lidmaatschapsvormen (Seizoen 2023-2024)

Jeugd (6-17 jaar)

 • MINI lidmaatschap (6-9 jaar) € 40,00
 • JUNIOR lidmaatschap (10-17 jaar) € 99,00

Studenten

 • STUDENT lidmaatschap (Dagopleiding t/m 26 jaar) € 162,00

Senioren (18-110 jaar)

 • ALGEMEEN lidmaatschap € 216,00
 • DAG lidmaatschap € 162,00
 • ONDERSTEUNEND lidmaatschap € 43,50

Gezinsabonnement Het maximum contributiebedrag voor één gezin (wonend op één adres) bedraagt € 648,00

Als beginnende tennisser kun je gebruik maken van de volgende introductie aanbiedingen:

 • Senior INTRODUCTIE aanbieding 3 maanden lidmaatschap € 40,00
 • Senior INTRODUCTIE aanbieding 6 lessen € 60,00 (+ € 40,00 lidmaatschap)
 • Jeugd (<18) INTRODUCTIE aanbieding 3 maanden lidmaatschap € 25,00
 • Jeugd (<18) INTRODUCTIE aanbieding 6 lessen € 40,00 (+ € 25,00 lidmaatschap)

Toelichting op de lidmaatschapsvormen

Voorwaarden Alle lidmaatschappen zijn altijd voor een volledig verenigingsjaar (01 november t/m 31 oktober). Deze contributie word in twee termijnen (november en februari) van uw rekening afgeschreven via automatische incasso. Tussentijds opzeggen kan, maar er volgt geen restitutie. Het contributiebedrag wordt jaarlijks aangepast aan het indexcijfer voor de gezinsconsumptie. Student lidmaatschap Om voor dit lidmaatschap voor studenten met een dagopleiding t/m 26 jaar in aanmerking te komen hebben wij elk jaar een kopie nodig van een collegekaart of inschrijvingsbewijs van de school of universiteit waaraan je studeert. Deze dient vóór 1 Oktober te worden opgestuurd naar het Ledensecretariaat. Daglidmaatschap Hiermee kan je van maandag tot en met vrijdag tot 17:00 uur afgehangen op alle banen. Op feestdagen mag niet worden gespeeld. Deelname is niet mogelijk aan door de club georganiseerde toernooien en competities die in de avonduren of in het weekend vallen. Introductie aanbiedingen voor startende tennissers Inschrijven lessen Er kan worden ingeschreven voor een introductie aanbieding van 6 lessen. Met de kennismakingsaanbiedingen voor de jeugd en senioren (zie lidmaatschapsvormen hierboven) kan je starten met 6 lessen gedurende twee a drie maanden. Inschrijven doe je via een mail aan Remco Schoolderman van de tennisschool 2ACE. Vergeet niet ook het volgende te regelen: Inschrijven Introductie lidmaatschap van 3 maanden Inschrijven doe je via onderstaand aanmeldformulier. Dominique neemt dan snel contact met je op.

Inschrijfgeld

Voor alle lidmaatschappen, m.u.v. van een ONDERSTEUNEND lidmaatschap of een lid met de Nieuwegein stadspas, geldt een inschrijfgeld van € 15,00 per inschrijving. Daarnaast kun je jezelf toegang verlenen tot het park, koffiecorner en hal/toiletten via een pasje. Deze kost eenmalig 23 euro en wordt op naam geactiveerd. Zodra het aanmeldformulier is ingevuld zal onze ledenadministratie contact met jullie opnemen voor de betaling van het inschrijfgeld en eventueel contributie (als je later in het jaar instroomt).  

Afmelden

Afmelden moet voor 1 oktober van het het huidige jaar. Dat kan je doen via onderstaand formulier of via een e-mail aan Dominique.

Nieuwegein stadspas (Met flinke korting tennissen)

Met deze stadspas kun je  gratis of met een flinke korting lid worden van 1 sportvereniging. Hieronder zie je welke korting je krijgt en wat dan de TVO contributie is voor het seizoen 2020/2021. Je hoeft ook het inschrijfgeld van € 15 niet te betalen. Ook voor de trainingen van onze Tennisschool 2ACE gelden forse kortingen indien je over de Stadspas beschikt. Jeugd

 • MINI lidmaatschap (6 t/m 9 jaar), gratis
 • JUNIOR lidmaatschap (10 t/m 16 jaar), gratis

Student

 • Lidmaatschap (dagopleiding t/m 26 jaar) € 20,00

Senior

 • algemeen lidmaatschap € 60,00

Daglid

 • € 20,00

Wijzigingen in de toekomst voorbehouden. De Nieuwegein Stadspas is bestemd voor Nieuwegeinse huishoudens met een inkomen dat niet hoger is dan 125% van de toepasselijke bijstandsnorm. Er vindt tevens een vermogenstoets plaats. Eigen woning is uitgezonderd. De beoordeling of je in aanmerking komt voor de Nieuwegein Stadspas wordt uitgevoerd door Werk en Inkomen Lekstroom (WIL). Voor meer informatie ga naar www.nieuwegeinstadspas.nl

Heb je nog vragen?
Indien je nog vragen hebt over het lidmaatschap mail dan naar Dominique de Wildt via ledenadmin@oudegein.nl.
Aanmelden


  Soort lidmaatschap:

  Geboortedatum:

  Persoonsgegevens:

  Geslacht:

  ManVrouw
  Voeg een recente pasfoto toe voor op je ledenpas (tenminste 300 x 400 pixels)

  Wil je een toegangspasje ontvangen?

  JaNee

  Betalingsgegevens:

  De rekeninghouder gaat akkoord met dat er tweemaal per jaar een automatische incasso van de jaarcontributie plaatsvindt en dat opzeggen schriftelijk of per e-mail voor 1 oktober wordt doorgegeven. Voor een tijdelijk lidmaatschap geldt geen automatische incasso, maar de gegevens dienen wel ingevuld te worden.


  Privacy:

  De gegevens zoals vermeld in dit aanmeldingsformulier worden opgenomen in het ledenbestand van de vereniging en worden doorgegeven aan de KNLTB.

  Afmelden

  Tussentijds opzeggen van het lidmaatschap is mogelijk, er wordt echter geen restitutie van de contributie verleend.

  U krijgt ten alle tijden een bevestiging als bewijs van uitschrijving. Beëindiging van het lidmaatschap moet vóór 1 oktober via dit formulier, schriftelijk of via email ontvangen zijn bij het ledensecretariaat. U krijgt altijd een bevestiging als bewijs van uitschrijving.

  De KNLTB-ledenpas en de toegangssleutel van het tennispark dient u vanaf 1 november, na het opzeggen, in te leveren bij het ledensecretariaat, de borg krijgt u dan terug.