TV Oudegein maakt gebruik van cookies. Meer informatie in de privacyverklaring Sluit deze melding

Inschrijven najaarscompetitie 2022

De inschrijving voor de KNLTB najaarscompetitie 2022 is geopend. Iedereen kan meedoen aan de KNLTB najaarscompetitie. Er is een divers competitieaanbod op bijna iedere dag van de week, voor zowel de beginnende als voor de gevorderde spelers. Het totale aanbod staat op het inschrijfformulier. Dit jaar is het aantal speeldagen weer teruggebracht naar vijf. Inschrijven is mogelijk tot en met 12 juni door je individueel of per team op te geven via onderstaand inschrijfformulier.

Toelichting 8 & 9 Tennis:
8 & 9 tennis is een laagdrempelige dubbelcompetitie speciaal voor (startende) recreatieve tennissers met speelsterkte 8 en 9 (17+). Tijdens 8 & 9 Tennis speel je op een relaxte manier wedstrijden want resultaten zijn in deze competitie minder belangrijk. Je speelt voornamelijk voor de gezelligheid en op je eigen niveau. Deze starterscompetitie wordt aangeboden op donderdagavond, vrijdagavond en zondag.

Tijdens 8 & 9 Tennis speel je samen met jouw team op vijf speeldagen tegen de andere teams uit de poule. Een poule bestaat in de meeste gevallen uit zes teams en wordt ingedeeld per regio. Een team treft iedere tegenstander één keer. Je speelt een aantal keren thuis en een aantal keren ga je bij een andere vereniging op bezoek. Tijdens een wedstrijddag speel je twee dubbelpartijen. Dit kan een damesdubbel, herendubbel of gemengd dubbel zijn. Alles is mogelijk en dat maakt 8 & 9 Tennis zo leuk.

Heb je geen team, maar wil je wel graag competitie spelen? Schrijf je dan individueel in en dan kijken wij of we je in een team kunnen plaatsen. Bij de inschrijving hoeft de machtiging dan niet te worden ingevuld.

Het ingevulde inschrijfformulier kun je sturen naar: wedstrijdtennis@oudegein.nl.

De wedstrijdcommissie ziet jullie inschrijving graag tegemoet.

Inschrijfformulier najaarscompetitie 2022

Speeldata najaarscompetitie 2022

Reglement NJC 2022

DutchEnglishPolish