TV Oudegein maakt gebruik van cookies. Meer informatie in de privacyverklaring Sluit deze melding

Corona2020 Zomeracties bij TVO

Tennis Introductie aanbieding met 3 maanden vrij tennissen!

  • Jeugd (6 tot 18 jaar) aanbieding  € 40,00
  • Volwassenen aanbieding € 60,00

Inschrijven
Er kan worden ingeschreven voor een introductie aanbieding van 8 lessen. Met de kennismakingsaanbiedingen voor de jeugd en senioren kan je starten met 8 lessen gedurende twee a drie maanden. In deze periode kan er tevens gebruik worden gemaakt van de banen om vrij te tennissen.  Je hebt dus feitelijk een soort gratis ‘lidmaatschap’ voor de lesperioden  Inschrijven en verder contact doe je via een mail aan Remco Schoolderman van de tennisschool 2ACE.

Borg sleutel toegangshek en tijdelijke pas
Om aan de proeflessen mee te kunnen doen heb je een sleutel van het toegangshek nodig (€ 23 borg) en een tijdelijk pasje (€75 borg). Deze zijn te verkrijgen bij de ledenadministratie, ledenadmin@oudegein.nl.

TVO helpt graag andere Nieuwegeinse sportverenigingen, scholen, etc.

In deze coronatijd is het voor iedereen constant schipperen in steeds weer wisselende omstandigheden. TVO wil uiteraard graag samenwerken en sportmogelijkheden voor iedereen bieden met andere sportverenigingen, scholen, bedrijven etc. Wil je in overleg hierover? Bel dan met Pim Leenheer (Voorzitter) 06-24847801.

Park

Ons park (met 7 all weather kunstgrasbanen) en clubhuis/terras heeft net een totale refit gehad en ligt er als nieuw bij, dus klaar voor een mooie zomer!

DutchEnglishPolish