TV Oudegein maakt gebruik van cookies. Meer informatie in de privacyverklaring Sluit deze melding

Zomeracties bij TVO

Vanwege het afgelasten van toernooien heeft de tennisvereniging TVO capaciteit over en dat is zonde. Het tennispark (met 7 all weather kunstgrasbanen) en clubhuis/terras heeft een totale refit gehad en ligt er als nieuw bij, dus kom en geniet van een mooie zomer!

Introductie lidmaatschap

Wil je eens kennismaken met tennis en niet meteen vast zitten aan een jaar lidmaatschap dan kun je gebruik maken van het speciale introductie lidmaatschap. Je kan dan 3 maanden vrij tennissen en gebruik maken van alle fasciliteiten. Kosten zijn € 40,00.

Inschrijven
Stuur even een mail naar onze ledenadministrateur: ledenadmin@oudegein.nl.

Borg sleutel toegangshek en tijdelijke pas
Je hebt een sleutel van het toegangshek nodig (€ 23,00 borg) en een tijdelijk pasje (€ 75,00 borg). Deze zijn te verkrijgen bij de ledenadministratie, ledenadmin@oudegein.nl.

Het is natuurlijk niet de bedoeling dat je hiervan gebruik maakt als je al lid bent bij een andere vereniging.

Tennislessen Introductie aanbieding

  • Jeugd (6 tot 18 jaar) aanbieding  € 40,00
  • Volwassenen aanbieding € 60,00

Inschrijven
Er kan worden ingeschreven voor een introductie aanbieding van 6 lessen gedurende twee a drie maanden. Wellicht is het een idee om daarnaast een introductie lidmaatschap te nemen, zie hierboven

Inschrijven voor de introductielessen en verder contact doe je via een mail aan Remco Schoolderman van de tennisschool 2ACE.

Borg sleutel toegangshek en tijdelijke pas
Om aan de proeflessen mee te kunnen doen heb je een sleutel van het toegangshek nodig (€ 23 borg) en een tijdelijk pasje (€75 borg). Deze zijn te verkrijgen bij de ledenadministratie, ledenadmin@oudegein.nl.

Het is natuurlijk niet de bedoeling dat hiervan gebruik wordt gemaakt als je al lid bent bij een andere vereniging.

 

De KNLTB heeft een actie waar TVO aan meedoet: “Wij zijn tennis”.

Na inschrijving gaat de KNLTB de inschrijvingen verdelen over de tennisclubs. TVO neemt dan contact op met de toegewezen namen en deze worden gekoppeld aan een lid van de vereniging om vervolgens samen een balletje te slaan. Voor rackets en ballen wordt gezorgd. Je kunt je inschrijven voor deze gratis tennis introductie via de website www.wijzijntennis.nl.

 

Baanverhuur

We verhuren de banen aan iedereen die spontaan of georganiseerd eens een balletje willen slaan. Kijk even op oudegein.nl/baan-verhuur.

 

En nog meer voor de jeugd

Het is mogelijk om gratis een proeflesje mee te draaien met tennisschool 2Ace. Wil je meedoen? Stuur dan een mailtje naar de tennisschool: R.Schoolderman@casema.nl.

Wil je gewoon eens tennissen of anderszins? Overleg dan even met Djuni: DHinkert@gmail.com.

 

TVO helpt graag andere Nieuwegeinse sportverenigingen, scholen, etc.

In deze coronatijd is het voor iedereen constant schipperen in steeds weer wisselende omstandigheden. TVO wil uiteraard graag samenwerken en sportmogelijkheden voor iedereen bieden met andere sportverenigingen, scholen, bedrijven etc. Wil je in overleg hierover? Stuur een mail naar Pim Leenheer (Voorzitter) voorzitter@oudegein.nl.

DutchEnglishPolish