TV Oudegein maakt gebruik van cookies. Meer informatie in de privacyverklaring Sluit deze melding

Clubkampioenschappen do 8 tm zo 11 september 2022

Sinds lange tijd worden er weer clubkampioenschappen georganiseerd. We spelen in één weekend op donderdag- en vrijdagavond, zaterdag en zondag de hele dag. De insteek is, dat we in poules spelen en iedereen minimaal 2 partijen speelt. Je kunt inschrijven voor enkel, dubbel en mix voor de onderdelen 9, 8, 7 en <=6. Je kunt 1 avond of 1 dagdeel als verhindering opgeven.

Deze kampioenschappen zijn ook zeer aantrekkelijk voor onervaren leden, omdat je op je eigen niveau ingedeeld wordt. Dus niet denken: dat is niets voor mij, dat is het namelijk wel, want het wordt gewoon leuk. Meedoen is belangrijker dan winnen. Aanvankelijk was het de bedoeling om het beginnerstoernooi begin september te herhalen, maar de clubkampioenschappen komen hiervoor in de plaats.

We gaan in overleg met de keukencommissie kijken, om lekkere hapjes aan te kunnen bieden.

De kosten zijn €8 voor 1 onderdeel, €14 voor 2 onderdelen en €20 voor 3 onderdelen.

 

De inschrijving is vanaf heden mogelijk. Je kunt inschrijven via Toernooi.nl. De inschrijving sluit op donderdag 1 september 2022.

 

De organisatie is/wordt een co-productie van jubileum-, wedstrijdcommissie en Sandy en Hennie van de recreatieve toernooien.

DutchEnglishPolish