TV Oudegein maakt gebruik van cookies. Meer informatie in de privacyverklaring Sluit deze melding

Clubhuis is dicht maar ga gerust tennissen.

Er kan worden getennist maar wel onder voorwaarden

Jullie kunnen tennissen maar het clubhuis is dicht tot in ieder geval 20 oktober 2020. Toiletten blijven bereikbaar.
Op het park mogen maximaal 40 mensen  aanwezig zijn. Publiek is niet toegestaan.

De KNLTB heeft richtlijnen opgesteld op basis van het Protocol Verantwoord Sporten van NOC*NSF.

Het bestuur van TVO roept alle leden op zich te houden aan de “veiligheids- en hygieneregels voor iedereen” als vermeld in het “Protocol verantwoord sporten” van NOC*NSF (https://nocnsf.nl/sportprotocol)

Hieronder wordt uitgelegd wat dit betekent voor ons als leden van TVO.

Reserveren van een baan

Het is alleen mogelijk om online een baan af te hangen op de dag van spelen. Dit betekent dus dat je vanuit huis een baan moet reserveren en dat het niet toegestaan is om op het park aanwezig te zijn zonder reservering van een baan. Dit is om te voorkomen dat er teveel leden tegelijk op het park zijn.

Het is verplicht om aansluitende tijden te kiezen en er mag maar één persoon tegelijk in de hal aanwezig zijn. In de hal is desinfectiemiddel en papier aanwezig om zonodig scherm en deurklinken van het toilet schoon te maken.

Online een baan afhangen kan via de KNLTB clubapp. Heb je clubapp nog niet gedownload, doe dit dan alsnog. De handleiding van de clubapp staat on de website van TVO, meer informatie is ook beschikbaar via de website van de KNLTB. Via onderstaande links kan de KNLTB clubapp worden gedownload:

Download de KNLTB ClubApp voor iOS
Download de KNLTB ClubApp voor Android 

Competitie

Ook de competitie gaat vooralsnog gewoon door, de KNLTB zegt daarover het volgende:

Als het weer het toelaat kunnen de competitiewedstrijden doorgaan. Thuisspelende teams ontvangen de tegenstanders 10 minuten voor aanvang van de speeldag en kunnen na de ploeguitwisseling direct de baan op. Na afloop van de laatste wedstrijd verlaat iedereen zo snel mogelijk het park. We adviseren je voor je eigen eten en drinken te zorgen. De toiletten van het clubhuis zijn open. Voor jeugdteams t/m 17 jaar geldt dat jeugdcoördinatoren, wedstrijdplanners en ouders die moeten rijden naar uitwedstrijden onderdeel uit maken van het begeleidende team. Dat is toegestaan. Toeschouwers, zoals opa en oma, broertjes en zusjes zijn niet toegestaan.

Het bestuur heeft besloten om de kleedkamers dicht te houden omdat deze een onderdeel zijn van het clubhuis.

Handhaving

Het bestuur vertrouwt erop dat alle leden van TVO de richtlijnen tot zich nemen en hier ook uitvoering aan geven.

Houd er rekening mee dat ook de gemeente controleert en direct tot boetes zal overgaan. Het niet naleven kan leiden tot een boete van € 4500,00 en sluiting voor onbepaalde tijd.  Boetes die TVO als vereniging krijgt bij overtredingen zullen worden verhaald op de individuele overtreders.

 

Algemene richtlijnen

  • Houd altijd 1,5 meter afstand van elkaar
  • Er mag geen publiek komen kijken op het park. Dus ook geen ouders bij de tennisles van de jeugd.
  • Tennissen mag tot 40 personen, dus toernooitjes, labellen e.d. is toegestaan.
  • Volg de richtlijnen voor het afhangen van een baan zoals boven vermeld onder “Reserveren van een baan”
  • Bij de tennismuur wordt met maximaal twee jeugdleden tot en met 12 jaar gespeeld of door maximaal één lid die ouder is.
  • Kom niet te vroeg en ga na het spelen direct naar huis. De kantine, het terras en de kleedkamers zijn gesloten. Gebruik het toilet alleen als dit echt noodzakelijk is.
  • Was je handen, hoest in je elleboog en gebruik desinfectie die in de hal staat.
DutchEnglishPolish