Home - Training - Tennisschool 2ACE

Tennisschool 2ACE

training

Wie zijn wij ?

Graag willen wij ons even voorstellen, want als u lid bent van de tennisvereniging zullen wij elkaar vast wel eens tegenkomen.

Tennisschool 2 ACE is een jonge en dynamische onderneming en is opgericht in november 2004 door Rowdy Kaltofen en Remco Schoolderman. Samen hebben wij meer dan 20 jaar ervaring met het geven van tennisles op verschillende niveaus. Sinds april 2005 verzorgen wij de tennislessen op TV Oudegein voor zowel de junioren als de senioren die lid zijn van de vereniging.

Vanaf de start van Tennisschool 2 ACE hebben wij inmiddels een mooie groei doorgemaakt en op dit moment mogen wij de tennislessen verzorgen bij een zevental verenigingen in de regio Utrecht.

Tennisschool 2 ACE is naast het lesgeven op de verenigingen jaarlijks actief met het organiseren van bal & slagvaardigheids dagen voor de jeugd, schooltennis, competitie begeleiding, coachen van selectiespelers en sportstimuleringsprojecten van gemeenten. Wij zijn altijd nauw betrokken bij het werven van nieuwe leden voor de verenigingen. Ook zijn wij buiten het lesgeven op de verenigingen actief in het organiseren van tennisevents voor bedrijven. Hierbij kunt u denken aan een recreatiedagjeŁ of een personeelsdagje, die wij invullen met een lunch, tennisclinic, diner en borrel.

Voor meer informatie betreffende een tennisevent kunt u contact opnemen met Rowdy Kaltofen, telefoonnummer 06-53350235. Vanaf de start van Tennisschool 2 ACE hebben wij een aantal uitgangspunten waar wij ons nog steeds aan vasthouden en waarvan wij denken dat het belangrijk is om mensen naar een hoger tennisniveau te krijgen.

Onze uitgangspunten zijn:
- Fun
- Vooruitgang
- Meer fun

Als je iets leuk vindt, kun je er beter in worden en als je er beter in wordt, ga je het steeds leuker vinden!

Op TV Oudegein zijn er jaarlijks 2 lescyclussen van 17 weken. De lescyclus voor de zomer start in april en de lescyclus voor de winter start in oktober van elk jaar. Bent u lid van TV Oudegein en wilt u zich aanmelden voor tennislessen, dan kunt u het inschrijfformulier downloaden en opsturen naar: Tennisschool 2 ACE - Berkelstraat 3 - 3433 BP - Nieuwegein.

Sportieve groet.

Nieuws

Postbus-adres bestaat niet meer
maandag 03 december 2018

Snerttoernooi
zaterdag 01 december 2018

Knltb: Info Voorjaarscompetitie 2019
maandag 12 november 2018

Vrijdagwinterdubbelcompetitie
vrijdag 28 september 2018

á

Rackettrekken op donderdagavond!
vrijdag 23 maart 2018